Ons huis is verkocht!

19 augustus valt er een brief van de notaris in de brievenbus met een uitnodiging voor 1 november 10.00 uur. Betekend dit dat het huis officieel verkocht is??? De ontbindende voorwaarde lopen pas af op 25 augustus. Ik denk dat ik Femke van de Makelaar Twan Poels maar eens ga appen. Ze belt me even later terug om te zeggen dat zij nog niets gehoord heeft en dus hierover niks kan zeggen. Shit….

Ik app gewoon Anita, dat is degene die het huis gekocht heeft. En ja hoor….zij bevestigd dat de bank hun een hypotheek wil verstrekken. YES!!!

25 augustus krijgen we een mailtje van de notaris dat de kopers aan alle voorwaarde hebben voldaan. Er valt een last van onze schouders, wat is 6 weken lang als je zit te wachten en wat was het een spannende periode.

p.s. de teller staat vandaag op 64 dagen. 😁

Getagd: / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.