Sollicitatiegesprek

Vanuit Nederland had Bert gesolliciteerd bij een bedrijf in Hagan. Dit gaat overigens allemaal online. Nadat hij gesolliciteerd had, kreeg hij een automatisch bericht dat na 30 september de selectie gemaakt zal worden voor geschikte kandidaten. Dat is natuurlijk jammer omdat we dan alweer thuis zijn. Daarom heeft Bert een mail gestuurd naar dat bedrijf om te zeggen dat we de komende week nog in Noorwegen zullen zijn en dat hij dan eventueel zijn sollicitatie mondeling kan toelichten.

Vrij snel daarna krijgt hij een mailtje terug dat hij op donderdag 16 september om 10 uur welkom is in Hagan.

We zorgen dat we die dag in de buurt van Hagan zijn zodat we die morgen niet meer zover hoeven te rijden.

Het gesprek verloopt soepel en ontspannen. Voor Bert voelde het goed. Hij krijgt dan ook een aanbod via de mail gestuurd waarop Bert dan weer moet reageren. We wachten het maar af. In Noorwegen gaat alles niet zo snel als wij gewent zijn in Nederland. Dat is wel even wennen.

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.