Fietsen in Noorwegen 🚴‍♀️

Fietsen in Noorwegen is wel een dingetje. Hier waar wij wonen zijn er niet veel fietspaden dus je fietst hier op de doorgaande weg. Maar dan is de volgende vraag, waar fietst ik naar toe? Of we nu links of rechts af langs het fjord fietsen, je komt voorlopig geen terras of iets anders om te drinken 🍺of eten 🍕tegen. Dat is wel jammer. Dus fietsen doen we niet veel, dat mis ik wel. Ik fiets dan wel naar de winkel maar dat is het enige. Toch hebben Elin en ik een fietstocht gemaakt een rondje van zo’n 20 kilometer. We vinden dat beide leuk dus we hebben gezegd dat we volgend jaar, beginnend in het voorjaar, dit vaker gaan doen. Met een lunchpakket en wat drinken in de tas, zodat we onderweg kunnen picknicken.

Getagd: / / / / /

Een gedachte over “Fietsen in Noorwegen 🚴‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.