Nieuwe camper 🚐

We reden nog steeds met ons oudje met een Nederlands kenteken. Dat is op zich niet zo’n probleem omdat we de verzekering op het adres van S&S hadden staan. Maar de camper moest eind oktober gekeurd worden, daarvoor zouden we naar Nederland moeten en daar hadden we beide geen zin in en ook geen tijd voor. We zien een advertentie, want ja…Bert kijkt dagelijks op de Noorse marktplaats 🤭 en zien onze ideale camper. Het is in Gjøvik, dus lekker dichtbij, het is een integrale camper en heeft een vast bed achterin. Eigenlijk is hij iets te lang want ik wilde incl. fietsen achterop eigenlijk niet meer dan 7 m maar ja….hij is met fietsen erop 7,5 m. We besluiten toch te gaan kijken willen ook vragen of we ons oudje kunnen inruilen. We mogen een proefrit maken en we zijn helemaal verkocht. Het bedrijf waar de camper te koop staat is niet de eigenaar van de camper. De eigenaar is een autohandelaar en staat wel open om ons oudje in te ruilen. We gaan naar huis en gaan het geheel eens goed overdenken.

Voordat hij wil inruilen wil hij wel onze camper eerst gezien hebben, dat is logisch. Hij checkt de camper grondig en komt tot de conclusie dat er nogal wat vocht zit in de onderste bodemplaat. Shit, dit hadden we niet voorzien. Hij laat het ons zien en het klopt. Balen…😯😔maar we kunnen er niets aan veranderen. Daarom heeft hij eigenlijk geen zin om de camper in te ruilen, hij bied daarom ook een vrij laag bedrag.

We gaan weer naar huis om er over na te denken. Wat hebben we anders voor opties??? We kunnen er geen bedenken dus we sluiten met hem de deal. Dus….we hebben een “nieuwe” (lees: 15 jaar oud) camper gekocht. Nog wel een echte Hymer 😁👍ons pap zou trots geweest zijn. We zijn er echt heel blij mee, hopelijk hebben we er weer net zoveel plezier mee dan met ons oudje.

We kunnen op mijn verjaardag de camper ophalen en laten ons oudje, toch wel een beetje met pijn in het hart, daar.

Dan komt de eigenaar met een voorstel. Is het geen idee dat jullie de camper toch proberen te verkopen in Nederland. Jeetje….wat moeten we hier weer mee?? 😧🤔

We zeggen dat we dat wel willen proberen. We kopen dan de camper terug, voor minder dan dat we er voor gekregen hebben en de eventuele winst is dan voor ons. Tja, het is het proberen waard. Ik zet dezelfde dag de camper nog op Marktplaats en heb binnen een paar uur al weet ik hoeveel reacties. Een paar zijn er echt serieus. We hebben natuurlijk eerlijk gezegd wat voor problemen de camper heeft maar daar is dan de prijs ook naar.

We bieden de camper aan plus een ticket voor 1 persoon van Amsterdam naar Oslo. We krijgen veel biedingen van handelaren maar er is ook 1 mevrouw met een zoon die er heel veel zin in hebben. Nadat we alle vragen van haar beantwoord hebben, hebben we een deal. Ze komt naar Noorwegen met haar zoon om de camper op te halen. TOP!! 🚐👍😁

Getagd: / / / / /

Een gedachte over “Nieuwe camper 🚐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.