Concert in de Fjellhall 🎸🎵

Elin had kaartjes voor het Shades of Floyd concert. Terje, haar man, was verhinderd dus ik mocht mee. Ik ken wel niet zoveel van Pink Floyd maar een concert is altijd leuk, zeker omdat ik 15 jaar geleden in de Fjellhall geweest ben en het toen heel indrukwekkend vond.

We lopen de Fjellhall binnen en ik herken het meteen, ik krijg zelfs kippenvel bij de herinnering en het moment dat ik daar nu weer ben 🥰. Heel bijzonder. Het concert was meer in de hal van het stadion maar bij het naar de wc gaan even een blik geworpen in het grote stadion. Blijft indrukwekkend.

Het concert zelf was prima, ben geen echte fan maar het was een goed concert en weer een mooie herinnering.

Ik betaal de drankjes en vergeet, daar kwam ik pas de volgende dag achter, mijn pinpas in het pinapparaat. Dus we zijn de volgende dag nog eens terug geweest, zo kon ook Bert de hal eens zien. En mijn pinpas lag netjes bij het pinapparaat te wachten 👍. Zo fijn dat dit hier allemaal kan, zonder dat iemand deze meeneemt en probeert je bankrekening te plunderen.

2 gedachten over “Concert in de Fjellhall 🎸🎵

  1. Ik krijg nu allemaal vertraagde berichtjes van jou, maar blijft leuk om jullie ervaringen te lezen. Wat heerlijk inderdaad dat men daar nog normen en waarden kent Dat is vaak hier ver te zoeken. Hoe gaat het met de taal daar en zag op fb dat je weer pedicure werk hebt opgepakt. Geniet van jullie keuze!!!!

    1. Klopt Paulien, ik ben nu alles weer aan het bijwerken. Had lang geen tijd/inspiratie. Maar vond het toch jammer om het helemaal te laten versloffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.