EM i Hamar ⛸️

We hebben kaarten voor het EM Skøyter of in het Nederlands het EK schaatsen in Hamar in het Vikingskip. Altijd al een schaatsevenement willen bijwonen in Heereveen maar dat is er nooit van gekomen. De sfeer lijkt me geweldig. Nu hebben we de kans om naar Hamar te gaan, is nog dichterbij huis dan dat Heereveen was. 👍🤭🤣.

We rijden bijtijds aan, dit omdat het sneeuwt en we willen op tijd daar zijn. We hebben ons helemaal in het oranje uitgedost. Gisterenavond nog even 2 oude fleece vesten van Bert zijn oude werk veranderd, zodat Nabuurs veranderd is in Nederland. Makkelijk als je dat zelf kan 😃. Heidi en Elin zullen vandaag de honden uitlaten dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Heel fijn 👍.

We komen rond 9.00 uur thuis weg en komen zo rond 10.15 uur aan bij het prachtige Vikingskip. We komen binnen en ik krijg meteen kippenvel. Wat een geweldige sfeer hangt daar.

We zoeken onze plek op, vlakbij de finishlijn, en kijken alleen maar rond. Het verbaast ons dat er langs de baan alleen maar Nederlandse reclames hangen. Ook op het grote scherm komen regelmatig Nederlandse reclames voorbij.

De dag is om gevlogen. We hebben genoten met een grote G. De Nederlanders waren bijna niet te verslaan. We waren ook wel voor de Noorse schaatsers, en die zijn ook zeker niet slecht. Ik denk over een tijdje dat Patrick Roest het nakijken heeft. Vergeet de naam Sander Eitrem niet, dat wordt de volgende Johan Olav Koss.

We hopen dat er snel weer een schaatsevenement in Hamar is want dan zijn wij er weer bij!! 😍👍😃⛸️

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.