Garagetent voor de camper 🚐

Bert heeft op de Noorse marktplaats, Finn.no, een frame gekocht wat als overkapping moet gaan dienen voor de camper 🚐 in de wintermaanden, zodat de camper ook in de winter thuis kan staan en dat we dan eventueel nog weg zouden kunnen.

Het is een stevig frame en op deze mooie zaterdag gaan we er aan beginnen om het op te zetten. Al snel komen we er achter dat het ons hele uitzicht zal belemmeren. Nou….dat willen we niet dus met vereende krachten verzetten we, het tot dan opgezette deel, naar achter in de tuin. Dat betekend dat we dat hele stuk van zo’n 50 meter ook vrij van sneeuw zullen moeten maken als we met de camper weg willen. Maar ja…..we zullen zien hoe dat zal gaan.

Na een lange dag en soms voor gevaar voor eigen leven staat de 8 1/2 meter lange en 4 meter hoge tent, nou ja…het frame staat. Het afdekzeil moeten we nog kopen. Het gaat er om dat vooral het dak sneeuwvrij zal blijven dus de tent zal vooral boven en gedeeltelijk aan de zijkanten dicht worden.

Getagd: / / / /

2 gedachten over “Garagetent voor de camper 🚐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.