Bezoek uit Nederland 👩🧑‍🦰

Ons Hannie en Gerard maken een rondreis door Noorwegen en hebben de reis aangepast zodat ze 3 dagen bij ons kunnen doorbrengen. Hoe leuk is dat 😁.

Helaas valt hun bezoek net samen met het extreme weer genaamd Hans. Het regent veel en over het gehele land zijn er veel overstromingen, mensen moeten geëvacueerd worden en caravans worden door het kolkende water meegesleurd. Later hier meer over. Ook moet ik tijdens dit bezoek beginnen aan een nieuwe baan. Ze vermaken zich met onze beesten, kijken tv en spelen een spelletje. Een bezoek aan de winkel is het enige wat buiten de deur is gedaan. Heel erg jammer maar hier kan niemand iets aan doen. O ja, we zijn nog naar Fall gereden waar een waterval is, Gerard heeft met de drone nog een filmpje gemaakt. Je mocht er niet bij komen omdat dit te gevaarlijk was.

Op woensdag vertrekken ze weer richting Geilo, op mijn werk zeggen ze al dat dit lastig zal worden omdat het daar het zwaarst getroffen is, toch vertrekken ze vol goede moed, maar na een uur rijden komen ze stil te staan en kunnen geen kant meer op. Ze besluiten na 2 uur dat het welletjes is geweest en draaien om, om toch nog een nacht bij ons door te brengen. Dit is natuurlijk geen probleem voor ons. Ze kunnen de overnachting in Geilo annuleren en boeken bij het volgende hotel een extra nacht wat ook geen probleem is dus de volgende dag hopen ze hun reis weer te kunnen voortzetten.

We maken er nog een gezellige avond van en nemen afscheid. Wij vonden het leuk dat ze geweest waren. Hopelijk is het weer bij een volgend bezoek beter.

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.