Een weekend naar Nederland ✈️

Na het verdrietige nieuws over de miskraam van Stefanie besluit ik een vliegticket naar Nederland te boeken. Ik regel 1 dag vrij op het werk, wat geen probleem was. Bert regelt een dagje vrij op vrijdag zodat ik met een gerust hart op donderdag naar Nederland kan vertrekken. Ons Mia en Emiel komen mij op Schiphol ophalen, wat heel erg fijn was.

Eenmaal in Oss aangekomen is het fijn om Stefanie en Sander weer te zien. Ze zijn net verhuisd en het is ook fijn om het nieuwe huis te bewonderen. We kletsen veel en hebben het fijn samen. Op vrijdag vieren we de verjaardag van Sander met familie, ook dat was leuk om iedereen weer even te zien. Op zaterdag spreek ik met Erna af om in de stad te lunchen, ook dat was fijn om even bij te kletsen. Na de middag gaan Stefanie en ik nog even wat winkels af om wat boodschappen in te slaan. Op zondag maak ik kennis met de PS4 en Beat Saber, een game met de vr bril en 2 controllers die je op de maat van de muziek moet bewegen en blokken moet doorhakken. Oeps dat viel nog niet mee maar wel super leuk om te doen. Ik dacht meteen….dit wil ik thuis ook.

Net voor mijn vertrek naar Nederland kom ik er achter de er een carnavalsreceptie is in Escharen. De uitnodiging had ik van Fleur en Thijs gekregen omdat ze Page en Bodyguard zijn bij de Jeugd Prinses. Dit wisten we van de zomer al, toen was het nog een groot geheim maar wij mochten het weten omdat we toch ver genoeg weg wonen. 😁De uitnodiging had ik voor kennis aangenomen maar nu kwam het toch wel goed uit dat deze net deze zondag om 14.00 uur was dat ik in Nederland was. Dus met Stefanie en Sander naar Escharen om de familie te verrassen. En dat verrassen was echt gelukt. Ze keken me allemaal aan of ze het in Keulen hoorde donderen. Ingrid moest zelfs een traantje weg pinken toen ze besefte dat ik echt daar was. De verrassing was dus geslaagd. Ook Nel en Sandra zouden komen en ook die wisten van niks. Ook die waren helemaal verbaasd en emotioneel. Nog veel meer bekende gezien maar geen tijd om met iedereen te spreken omdat ik iets over 15.00 uur de trein richting Schiphol moest nemen.

Stefanie en Sander zetten mij in Oss op het station af, het was fijn om even daar te zijn. Je kan niet veel doen maar om op zulke momenten bij elkaar te zijn is wel fijn. Helaas helemaal geen foto’s gemaakt van het nieuwe huis 🙄.

Getagd: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.