Lang weekend met Hemelvaart 🚐

Bert heeft de vrijdag na Hemelvaart vrij gevraagd en ik ben al vrij omdat de leerlingen geen school hebben, dat is het voordeel van op school werken 😊. We gaan naar Tønsberg, aan de zuidkust van Noorwegen. We hebben op een camperplaats gereserveerd. Dit was achteraf niet nodig geweest maar ja….De dag van aankomst is het geen mooi weer, dus we vermaken ons in de camper.

De vrijdag en de zaterdag zijn prima dagen en we fietsen door de stad. We vinden een aantal labcaches en we vermaken ons met een biertje op het terras. De honden gingen natuurlijk mee en die gedragen zich, zoals altijd, heel netjes. Op het terras heb je nog niet in de gaten dat ze erbij zijn.

Op zondag rijden we via Drammen om daar door de spiraaltunnel te rijden. Boven aangekomen heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Moe maar voldaan weer thuis gekomen na een heerlijk lang weekend.

Voor een compleet verslag kijk je op www.polarsteps.com/TheaMegens

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.