Naar de gemeente en afscheid nemen in Oss

We hebben op de camping in Vortum-Mullem overnacht. Sinds lange tijd hebben we weer eens niets gedaan. Gewoon in de camper een spelletje gespeeld, een lange wandeling gemaakt en nog even bij een cliënt langs geweest. Ze was zeer verheugd om ons te zien. Zo kun je met een bezoek van 10 minuten weer iemand blij maken. 😊

Op dinsdag 9.20 uur worden wij bij het gemeentehuis van Boxmeer verwacht, hier gaan we ons officieel laten uitschrijven. We moeten een formulier invullen, en dan zijn we echt officieel dakloze zonder vaste woon of verblijfplaats 🤣🤣.

We rijden daarna naar Oss, de eerste stop is bij Stefanie. We gaan samen even naar het kerkhof waar pa en ma begraven liggen en steken een kaarsje aan. We lunchen met zijn drieën, nadat we eerst even wat boodschappen hebben gedaan. We gaan natuurlijk ook nog even naar hun nieuwe huis kijken, ze zijn nog ver van huis maar er gaat nu wel wat gebeuren. 💪👍

Volgende stop is naar Mia en Mark. Daar mogen we even douchen 🚿. We mogen met de camper op hun oprit staan, gratis wifi en elektra. Prima plek voor een nachtje. Rond etenstijd komt ons Hannie en Gerard en Stefanie en Sander. We bestellen pizza. Heerlijk gegeten.

Daarna krijgen we een tas vol met cadeautjes. Wat leuk, allemaal dingen die we zeker zullen gaan missen. Bedankt!!

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.