De dag van de overdracht

Vandaag is dan eindelijk, of eigenlijk is het best snel gegaan allemaal, de dag dat we naar de notaris gaan. We slapen best onrustig maar dat komt gedeeltelijk ook door Bumper die ons bed vannacht ook ontdekt heeft. 😍🤣🐱

We zetten om 7.30 uur de wekker en lopen voor de laatste keer met de honden het gebruikelijke rondje. We eten wat en we zijn mooi op tijd klaar voor het inspectierondje met de makelaar en de kopers.

Gelukkig werd alles goed bevonden en konden we door naar de notaris.

Binnen gekomen bij de notaris komt er een stoffige man binnen, ach ja…een notaris is best een stoffig beroep maar gelukkig was het een man met heel veel droge humor, we hebben gelachen met zijn allen. Gelukkig want het is anders maar moeilijke en taaie kost.

Na een half uur stonden we weer buiten en waren we officieel dakloos.

Op de parkeerplaats van de notaris.

Getagd: / / / / /

3 gedachten over “De dag van de overdracht

  1. Thea en Bert, een goede reis, en veel succes en woonplezier in Noorwegen. Ik blijf jullie volgen en hopenlijk zien we elkaar nog eens in Noorwegen.

  2. Wat een geweldig drukke periode hebben jullie gehad. ontzettend fijne mensen om je heen die het afscheid dierbaar voor jullie hebben gemaakt en daar kijk je met veel plezier op terug. Heel leuk dit hele verslag te lezen en ik ga jullie volgen op Polarsteps. Nogmaals goede reis en nog ff volhouden met die claxonnerende dieren ‘s nachts😀
    Groetjes Victoire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.