Werk 🚚

Bert is van de week gebeld naar aanleiding van een sollicitatie. Afgelopen maandag is hij daar op gesprek geweest. Waar hij naar toe moest was een uur rijden. Tja.. bij Oslo schijnt hier een ruim begrip te zijn. Het ligt dus net aan de verkeerde kant van Oslo dus daarom was het vanaf thuis een uur rijden. Maar goed…

Het was een goed gesprek en er waren meerdere opties. Ze zoeken voor meerdere soorten werk nog mensen. Werk overdag en elke avond thuis is er wel maar dan moet hij dus dat uur rijden. De andere opties zijn: ’s nachts rijden, wat heel goed verdienen is en nog werk waar je een voor langere tijd weg bent.

Hij gaat vanavond mee met een chauffeur als training. Hij moet zich om 19 uur melden in Alnabru. Dan rijden ze vannacht naar Haugesund (dat ligt grof gezegd tussen Stavanger en Bergen). Daar lossen ze, slapen, laden en ’s nachts weer terug naar Alnabru. Dat betekend dat hij 1 overnachting heeft in de vrachtwagen en zaterdagochtend rond 7 uur weer thuis is.

Daarna wordt er bekeken wat voor werk er het beste bij Bert past. We zijn heel erg benieuwd hoe hem dit gaat bevallen. 🤞

Getagd: / / / / /

9 gedachten over “Werk 🚚

  1. Super Bert. Succes. Ben benieuwd welke baan het wordt. Overdag of s’nachts
    Jij heb de honden en de poes s’nachts Thea. Die waken over jou als Bert er niet is 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.