Brabantse worstenbroodjes

Er is op YouTube een Nederlander die in Amerika woont en veel recepten deelt en dan veelal Nederlandse gerechten. Ik heb nog nooit worstenbroodjes gemaakt en heb daar nu de tijd voor dus……

Alle ingrediënten heb ik kunnen vinden in de winkel, dat is al iets 😁. De keukenmachine, die we hier gekocht hebben, aan het werk gezet om het deeg te kneden. Nou dat ziet er niet goed uit. Hartstikke droog, dus maar wat extra melk toegevoegd. De machine heeft het zwaar en ik ook omdat ik niet weet hoe ik het kan veranderen. Uiteindelijk lijkt het iets te zijn. Nog niet echt wat het moet zijn maar we doen het er maar mee.

Ik laat het deeg rijzen en ga met het gehakt verder. Het is een hele klus maar het is wel leuk om te doen.

Op het laatst heb ik 15 worstenbroodjes, tenminste, daar moeten ze voor door gaan. 😶

Nog zo’n 20 minuten in de oven. Spannend hoe ze zullen smaken.

Conclusie na een uurtje of 3.

Het deeg is niet goed gelukt, dit moet de volgende keer anders. Ook het gehakt is te massief. Ook hier weet ik al een oplossing voor. Maar….ze zijn wel te eten. 🤣

Getagd: / / / /

2 gedachten over “Brabantse worstenbroodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.