Kerstpakket 🧑‍🎄🎄

Bert komt thuis met een tas. Die heeft hij gekregen van Ketil, de grote baas van zijn werk. Een kerstpakket!! Dat hadden we echt niet verwacht. Een mooie fleece deken en 2 thermoskannen, 1 voor bv koffie en de andere voor soep. Echt heel leuk. Hij had er ook nog een kaart bij gedaan.

Ook kreeg hij te horen dat 24 december een vrije dag is, dus dat was nog extra leuk. Een mooi lang weekend!!🎄🧑‍🎄

Voor mij is het afgelopen met de kerstpakketten. De laatste jaren kocht ik altijd zakelijk iets leuks voor mezelf. Maar ja…..Pedilux is niet meer. Ik ben uitgeschreven bij de KVK, geen zakelijke bankrekening meer, dus ook geen geld om iets te kopen 🤣. Maar ik beschouw de mooie keukenmachine als mijn kerstpakket.

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.