Bevolkingsonderzoek

Ook hier hebben ze verschillende bevolkingsonderzoeken. 2 weken geleden kreeg ik een oproep voor een borstonderzoek. 1 februari om 18.50 uur in Lillestrøm. Dat is fijn, dat betekend dat ik hier goed geregistreerd ben, niet dat ik daar heel erg aan twijfelde maar toch…

Lillestrøm ligt hier zo’n kleine 50 km vandaan. Mijn auto kan in de winter maar een kleine 100 km rijden zonder te laden. Dan zou je zeggen: dat moet net kunnen, maar helaas, theoretisch zou dat moeten kunnen maar in de praktijk werkt dit vaak niet. Het is koud dus ik wil de verwarming aan, soms even de airco als de raam beslaat. Dan gaan er van het bereik meteen 5 a 10 km af. We hoopte nog dat Bert op tijd thuis zou zijn maar ook dat was niet het geval.

Om 17.00 uur ben ik thuis vertrokken. Veel te vroeg maar het sneeuwt weer vandaag dus dan ben ik toch wat voorzichtiger met rijden. Na 15 km stond ik al stil, een ongeluk gebeurd. Gelukkig dat ik op tijd vertrokken ben. Vlakbij het ziekenhuis waar ik moet zijn is een parkeergarage waar ik de auto kan opladen. 🚗

Zo rond 18.10 uur ben ik bij de garage. De auto aan de stekker en op zoek naar het ziekenhuis. Ook dat is maar een stukje lopen. Al met al zat ik 18.30 uur in de wachtkamer. Best een vreemde tijd maar het is op deze afdeling druk. Na een kwartiertje mag ik al naar binnen. Het onderzoek is snel gebeurd en kan ik me weer aankleden. Over 6 weken komt de uitslag.

Omdat ik weer snel terug ben bij de auto is deze niet genoeg opgeladen. Ik zoek op mijn telefoon naar een snellader en rijd daar naar toe. Dit zal ongeveer een half uurtje duren, in tussen tijd bel ik even met ons Hannie.

Om 20.00 uur kan ik aan de terugreis beginnen. Wat een toestand en dan te bedenken dat ik in Nederland op de fiets naar Boxmeer ging en binnen het uur alweer thuis was. Maar ja….het is voor een goed doel. En blij dat er dit soort onderzoeken zijn. Het volgende onderzoek heb ik volgende week alweer. Maar dan ben ik er voorlopig weer vanaf.

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.