Bezoek uit Nederland 🧑‍🦲💁‍♀️

Zondag 31 juli zijn we terug gekomen uit Nederland en maandag 1 augustus komen Piet en Naomi. Ze komen pas laat in de avond aan dus nog genoeg tijd om de was te doen, het huis in orde te maken etc. etc. Bert is alweer werken dus ik rijd zo rond 22.30 uur naar het vliegveld in Gardermoen. Pikkedonker dus ik nam nog een verkeerde afslag. 🫤 Maar al met al was ik toch nog op tijd op het vliegveld waar ze al klaar stonden. Gezellig om ze weer te zien, ondanks dat dit nog niet zolang geleden was.

Voor Naomi was het de eerste keer dat ze vloog maar ze vond het maar “gewoon” 🤣🤣

De koffers worden nog uitgepakt na een rondleiding door het huis om daarna vermoeid naar bed te gaan.

Het is een week geworden van vooral shoppen voor Naomi en foto’s maken voor Piet 🤣😂. We zijn naar de Odnesberg gereden om een prachtig uitzicht te hebben.

We zijn naar Lillehammer geweest en Piet en ik zijn vanaf de schans naar beneden gelopen, Bert en Naomi met de honden zijn met de auto naar beneden gereden om ons zo weer op te halen.

Zelf zijn ze nog naar Oslo geweest, naar Fargenes naar een openlucht museum en naar het museum Kistefos in Jevnaker.

We hebben ook nog relaxed. Het was voor hun natuurlijk ook vakantie.

Piet is een dagje met Bert mee geweest op de vrachtwagen en Naomi en ik zijn naar Jessheim gereden om daar te shoppen. 🛍️👜

De laatste dag zijn we nog naar de Høkleberget geweest om een prachtige wandeling te maken en te genieten van het prachtige uitzicht.

Getagd: / / /

Een gedachte over “Bezoek uit Nederland 🧑‍🦲💁‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.