Kerstmarkten 🎅🎄

Ik heb me opgegeven voor 2 kerstmarkten. Daar hoop ik mijn bedrijfje, Theas Personlige Gaver, wat te kunnen promoten, en hopelijk ook wat te verkopen. De eerste markt is op 19 en 20 november in het buurthuis van Lausgarda. Lausgarda is een soort wijk, achteraf, van Hov. De tweede markt is in Hov in het gemeentehuis op 10 december.

De markt in Lausgarda is klein maar wel gezellig. Elin en haar zus staan er ook met hun zelfgemaakte spullen. Ik krijg een paar opdrachten om een kerstbal met foto te maken en een t-shirt te voorzien van een foto. Super leuk. 🎊👕

De markt in Hov is veel groter, er staan zelfs kraampjes buiten, ben blij dat ik binnen stond want het was die dag ijskoud 🥶. Elin had ook een kraam en we stonden naast elkaar, wel zo fijn als ik er qua taal er niet uit zou komen, maar alles is gelukt. Soms met wat Engels er tussendoor 🤭. Op het eind van de dag had ik 9 bestellingen, vooral voor kerstballen met foto, tekst of naam. Nu maar hopen dat de mensen tevreden zijn en terug komen als ze weer een cadeautje zoeken.

Getagd: / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.