Bezoek aan de Iskjørkja in Fåvang ❄️

Via Facebook zagen we geweldige mooie foto’s van een ijskerk 🥶. Bij elke tip die ik voorbij zie komen, zoek ik deze op om te kijken hoever dit van ons af is. Deze tip was iets meer dan anderhalf uur van ons vandaan, dat is relatief dichtbij.

Zondag is altijd een beetje een saaie dag omdat er dan niets open is, meestal is dat voor ons de dag om ergens naar toe te rijden. 🚗 Dus deze zondag ook. De honden in de auto, rugzak mee met een lunchpakket en rijden maar. Na een rit van zo’n 122 km komen we op de parkeerplaats aan, dit is privé terrein maar we weten dat we hier mogen parkeren. We volgen het smalle pad van zo’n 1,5 km. Het is goed te lopen, soms een beetje omhoog en soms een beetje omlaag, we dragen wel beide brodder, dat zijn van die dingen die je onder je schoenen kan maken met ijzeren pinnetjes.

Na een mooie wandeling komen we aan bij de Iskjørkja, prachtig om te zien. Het water wat normaal naar beneden komt is nu helemaal bevroren. Lange ijspegels die door het licht een prachtige kleur hebben. Je loopt ook achter de “waterval” door. Heel bijzonder. 😍 Je kan niet stoppen met foto’s maken 🤭🤣.

Kijk zelf maar naar de foto’s hoe prachtig deze trip was. Echt de moeite waard. 👍

Als klap op de 🎇 zagen we ’s avonds nog het noorderlicht.

Getagd: / / / / / /

2 gedachten over “Bezoek aan de Iskjørkja in Fåvang ❄️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.