Bezoek uit Nederland 👩👨

Het laatste bezoek is nog maar net weg of dinsdag 13 juni komen Peter en Isabelle op bezoek. Peter gaat aan de Styrkeprøven 2023 meedoen. Dat is een fietstocht van Trondheim naar Oslo, zo’n 540 km. Deze tocht zal zijn op zaterdag 17 juni.
Erg leuk dat ze ons komen bezoeken, ze arriveren zo rond 16.30 uur. Ze bekijken het huis en we eten nasi die ik gemaakt heb. Bert komt helaas die dag niet naar huis. We kletsen veel en het is echt super gezellig.

Woensdag moet ik al om 9.15 uur bij de tandarts zijn, Peter en Isabelle gaan mee en maken een wandeling vanaf de tandarts naar het centrum. Ik pik hun daar later weer op. We bekijken nog even de Fjellhall en rijden daarna eerst nog even naar de Odnesberg om te genieten van het prachtige uitzicht voordat we weer naar huis gaan. We doen wat boodschappen en relaxen vooral, dit ook omdat het erg warm is. 🥵☀️

Donderdag vertrekken ze weer richting Trondheim om zich voor te bereiden op de zware tocht.

Zaterdag spreken we met Isabelle af om elkaar te zien in Lillehammer. Daar zal Peter voorbij komen 🚴‍♀️. We eten eerst lekker bij Peppes Pizza en gaan dan langs de route staan. Peter zou rond 20 uur in Lillehammer zijn maar we moesten nog nog even wachten voordat hij voorbij kwam. Maar daar kwam hij aan…. 🚵‍♀️Tjonge jonge wat een beproeving en hij moet nog zo’n 175 km. Net daarvoor had hij een flinke regenbui gehad en hij wilde graag andere kleding aandoen, even wat drinken en een kus voor Isabelle en weer verder. RESPECT! Via de app hebben wij hem toch een beetje kunnen volgen. Na 23 uur, 26 minuten en 54 seconde was hij in Oslo. Wat een prestatie 🚴‍♀️💪en wij vonden het erg leuk om er een heel klein beetje van gezien te hebben.

Getagd: / / / /

Een gedachte over “Bezoek uit Nederland 👩👨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.