Bezoek uit Nederland 🧑‍🦰🧑‍🦰

Dennie en Pascal komen naar Noorwegen, ze hebben een huisje gehuurd op Etna Camping in Etnadal. Dat is hier ongeveer 45 minuten rijden hier vandaan. Deze camping staat te koop en de heren hebben een droom om in Noorwegen een camping over te nemen. Deze week staat voor hun in het teken van de buurt en de camping verkennen om te kijken of ze hier zouden willen wonen/werken. Wij waren in oktober al even op de camping wezen kijken, gewoon maar uit nieuwsgierigheid en je moet iets op een saaie zondag. 😁

Ze zijn met de boot gekomen op ons advies. Ook hun is het heel goed bevallen om op deze manier naar Noorwegen te komen. Na de boot is de eerste stop bij ons. We kletsen gezellig weer bij en lunchen gezamenlijk. Na de middag vertrekken ze richting Etnadal. Op 1e kerstdag hebben we ze uitgenodigd om bij ons te komen eten. Eerst maken we een wandeling door het altijd zonnige, pittoreske Hov. 😁

Het diner bestaat uit: Chinese tomatensoep, Fou young hai en Tjap Tjoy met als toetje ijs in verschillende smaken. 😋 Tijd voor een spelletje was er niet meer want we hebben alleen maar zitten buurten. Het was super gezellig. Later in de week hebben we in Dokka afgesproken om elkaar nog even te zien, ook Bert is vroeg klaar met werken en we treffen elkaar bij Bert zijn werk. We gaan ook nog mee naar de camping om het af te sluiten. Het was super leuk om de heren weer te zien. Hopelijk gaan ze een keer de stap nemen en hopelijk dan ook niet zo ver bij ons vandaan. 😉

UPDATE: Deze camping was toch niet helemaal wat ze zochten, dus de zoektocht gaat verder.

Getagd: / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.