Bezichtiging van het eerste huis

We krijgen dezelfde dag nog een reactie dat we de volgende dag welkom zijn om de woning te bezichtigen.

We komen daar aan en worden hartelijk welkom geheten door Jeremy, hij is samen met zijn vriendin verantwoordelijk voor de verhuur van de spiegel/glazen huisjes aan de rivier en voor de verhuur van de woning met 2 etages. Jeremy komt van oorsprong uit België dus dat praat makkelijk.

We krijgen een rondleiding door het huis, het gaat dan om de bovenste verdieping. Deze bestaat uit een keuken, badkamer, en 4 slaapkamers. 1 van de slaapkamers is ingericht als woonkamer. We mogen eventueel de woning anders indelen, de bedden die er teveel staan mogen weggehaald worden en er mogen eventueel andere meubels voor in de plaats komen te staan. Zij hebben nog allerlei meubels dus we kunnen nog kiezen uit bv een extra eethoek of bureau.

Het voelt allemaal heel goed, zeker als we ook nog kennis maken met de eigenares van het hele complex. Ze is heel enthousiast als we kiezen om daar te komen wonen. Ze vindt het fijn als er mensen in de buurt zijn. Ook lopen er wat kippen, een kat en een hond. Ik voel me er meteen helemaal thuis. We laten het allemaal even bezinken, ook omdat we vanmiddag nog een andere bezichtiging op de planning hebben staan.

Getagd: / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.