Bezichtiging van het tweede huis

Aangekomen bij het tweede huis zien we meteen dat het een heel groot huis is. De dochter van de verhuurder verteld ons dat het huis in tweeën wordt gedeeld zodat er 2 huurders in kunnen. We krijgen een rondleiding door de gehele woning. Jeetje mina, wat een mega huis, zelfs als het gesplitst is dan blijft er nog mega veel ruimte over.

Eigenlijk voor ons veel te groot, ook is het er koud en dan te bedenken dat het nog maar september is. Het uitzicht is echt geweldig, dat dan weer wel. Het huis is niet gemeubileerd en/of gestoffeerd dus dat betekend dat onze spullen meteen naar Noorwegen moeten komen en dan daarna nog eens verhuisd moeten worden als we een huis zouden kopen. Allemaal dingen om mee rekening te houden.

Getagd: / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.