Een minder goed bericht

Vandaag heeft Bert een mailtje gekregen dat zijn baan in Noorwegen niet door kan gaan. Het bedrijf is verkocht en er worden nu voorlopig geen nieuwe contracten gegeven. Heel erg jammer maar het is niet anders.

We hadden dit niet verwacht omdat 4 dagen voor dit mailtje, nog een mailtje kwam van personeelszaken voor nog verdere informatie omtrent zijn contract.

Helaas maar het is niet anders. We gaan gewoon weer op zoek naar een andere baan. En net als in alle landen hebben ze ook in Noorwegen en tekort aan chauffeurs dus we hebben goede hoop dat er snel een andere baan op zijn pad zal komen. 🤞

Getagd: / / / / /

Een gedachte over “Een minder goed bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.