Verhuiswagen

Vandaag om 7.00 uur zijn de verhuizers er al. Dat is mooi op tijd. Ze lopen eerst een rondje door het huis om te kijken wat er mee moet en wat achter moet blijven. Alles krijgt een sticker met mijn naam en de eventuele bestemming. We hebben Lillehammer opgegeven omdat we iets moesten doorgeven. Elke doos en elk los meubelstuk of wat niet in de doos kon, krijgt zo’n sticker. Op elke sticker staat ook een nummer, 1 van de verhuizers heeft dat nummer + wat voor doos of meubelstuk het is genoteerd op een speciaal papier. Dit is allemaal nodig voor de douane. Mocht er een controle komen dan weten ze precies wat er in welke doos zit.

Daarna zijn ze begonnen met inladen van de container. Dat ging heel vlot. Wat een werkpaarden zijn die verhuizers, echt hard werken en sjouwen. Een vak apart dat heb ik nu wel gezien. Petje af voor de mannen van Jacobs Verhuizingen in Velp. 👍👍

Wij hoefde niet veel te doen als te kijken en zorgen dat er koffie was, dus we hadden die dag een makkie.

Om 12 uur waren ze klaar. Een beetje een raar moment als je dan de verhuiswagen weg ziet rijden met al je spullen. Tot over een …….half jaar??? Misschien nog wel langer.

De container staat nu in Velp in het containerhotel. Daar staat hij in een geconditioneerde ruimte.

Alles wat er nu nog in huis staat moet mee in de camper, en dat is best veel 😮🤔

Getagd: / / / /

Een gedachte over “Verhuiswagen

  1. Nou ik kan u vertellen ! Uw spullen staan nu in Oslo en ik (Pascal ) en m’n collega Floris zullen woensdag avond aan komen bij uw adres en donderdag al uw spullen komen lossen tot snel
    Gr Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.