We zijn thuis :)

De laatste 160 km moeten we nog afleggen. Ook deze laatste etappe gaat prima. We komen veel te vroeg aan bij ons nieuwe huis. Ach ja… we lunchen in de camper, bekijken de “schuur” en leren nog voor les 8 van de Noorse Les. De schuur ziet er echt heel sfeervol uit. Hier mogen we zitten, koffie drinken net wat we willen. Leuke plek als er ooit bezoek komt. De boven verdieping van deze sfeervolle schuur is gereserveerd voor huwelijksceremonie, concerten, allerlei bijeenkomsten etc. Aanstaande zaterdag is er een soort van concert/dans van nieuwe artiesten die daar een film op gaan nemen. Dit is zonder publiek maar we zijn wel uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen. Dat gaan we zeker doen!!

Rond 15 uur kunnen we ons huis betreden. Het ziet er nog steeds heel gezellig uit. We laden de helft van de camper leeg en richten het al een beetje in. We zijn moe dus de andere helft zal moeten wachten op morgen. We wandelen nog even op het terrein. Zover je kan kijken is van Lise, de eigenaresse. Er staan ook 3 spiegelhuisjes en een spiegelsauna. Heel prachtig gaan ze op in de natuur. De honden vinden het geweldig, al die ruimte.

De rest van de avond doen we niet veel meer. We videobellen nog wel even met Stefanie. 🤩😁

Getagd: / / / / / /

2 gedachten over “We zijn thuis :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.