Wat mooie foto’s

Ik ben nu vooral druk met voorbereidingen voor de verhuizing. De adreswijziging is gemaakt, verschillende winkels bezocht, adreswijziging doorgegeven aan instanties etc. etc.

Ook zijn we nog naar Hov gereden om nog even naar het huis te kijken. Ze zijn al een heel eind met opknappen. Er staat ook al een fornuis met inductie kookplaat, met dat laatste word ik wel heel blij 😁✔️👍. We koken nu op elektrisch en daar kan ik moeilijk aan wennen.

Verder gebeurd er weer niet zo veel dus zet ik hier maar eens wat mooie foto’s.

O ja, ik was van de week nog naar de schoonheidsspecialiste geweest voor een pedicurebehandeling. Kost maar liefst 70 euro. Maar nu weet ik precies wat ze hier onder zo’n behandeling verstaan. Ik hoop dat ik in ons nieuwe huis dit weer kan oppakken, want ze doen veel en veel minder dan dat ik gewend was. Dus in mijn ogen, makkelijk verdiend.

Getagd: / / / /

4 gedachten over “Wat mooie foto’s

  1. Hei Thea,

    Mijn schoonmoeder wees me op deze website, omdat wij sinds afgelopen december naar Åmot, modum kommune zijn verhuisd met ons gezin. Erg leuk om je blog te lezen en fijn dat jullie goed ‘geland’ zijn. Wij volgen ook NoorsOnline en zijn bij A2 aangekomen :-).
    Lykke til med flyttingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.