Korte trip naar Nederland

Op dinsdag 17 mei besluit ik om een ticket naar Nederland te boeken. Op zaterdag 21 mei wordt de as van Mark begraven op de natuurbegraafplaats. Ik was al langer met die gedachten aan het spelen om te gaan maar ik weet dat ik dan alleen moet gaan i.v.m. de beesten. Toen hoorde ik dat Monique uit Italië er niet bij kon zijn door familieomstandigheden en dat de moeder van Mark wegens gezondheidsklachten er ook niet bij kon zijn toen was de knoop voor mij zo doorgehakt. Ik wil er bij zijn, dan maar alleen. Bert vond het meteen goed.

Omdat Bert op vrijdag gewoon moet werken en de honden niet de hele dag alleen kunnen zijn, boek ik een vlucht later in de middag, dat zou inhouden dat ik zo rond 13 uur thuis moet vertrekken en dat ik iets voor 21 uur in Oss ben.

De reis gaat voorspoedig, het is de eerste keer dat ik alleen vlieg, maar ik weet wat je moet doen dus het was een makkie.

Ons Mia stond mij bij het station al op te wachten. 😀 Stefanie en Sander wisten niet dat ik in Nederland was dus ik videobel hun op. Ze zegt: O we zijn net op visite bij een colllega van Sander. Ik zeg: Ik ben ook op visite en laat ons Mia in beeld zien. 😲🤔😀 Het was even denken…..OOO ben je in Nederland!! Dat was wel grappig.

De zaterdag halen we bloemen, doen wat boodschappen en zorgen dat alles klaar is voor in de avond, omdat we met zijn allen bij ons Mia eten. Zo rond 15.30 uur vertrekken we richting de natuurbegraafplaats. We worden hartelijk welkom geheten. Ons Mia heeft er voor gekozen om Gerard een woordje tot ons te richten namens ons Mia. Dat heeft hij super gedaan. Ook luisteren we nog naar 2 nummers die ook op de uitvaart te horen waren. Deze zijn door Mark zelf gekozen. We begraven met zijn alle de as en leggen de gedenkplaat erop en we leggen nog bloemen rond het gedenkplaat💓.

De rest van de avond zitten we met zijn alle bij ons Mia na te kletsen.

Zondag moet ons Mia al weer vroeg weg dus zet zij mij af bij Stefanie en Sander. We gaan even naar de bouw kijken of de werkzaamheden al gevorderd zijn. Het ziet er inderdaad al weer anders uit dan in februari. We lunchen bij Pan & Zo, lopen nog een rondje over Den Heuvel en drinken wat op een terras. Dan is het al weer tijd om naar het station te gaan. We nemen afscheid en mijn terug reis is in gang gezet. Op Schiphol is het druk maar alles loopt in goede banen. Eenmaal in het vliegtuig moeten we nog wachten op 9 mensen omdat ze er niet zijn 😣met als gevolg dat we ruim een half uur te laat vertrekken. Uiteindelijk kom ik 10 minuten later aan dan gepland. Dus dat valt nog mee. Nog de auto oppikken en dan nog ander half uur rijden naar huis. Om 23 uur ben ik moe maar voldaan weer thuis 🏡.

Getagd: / / /

Een gedachte over “Korte trip naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.