Neven & Nichten Wijnen weekend 🐖

Het ticket is al lang geleden geboekt om dit jaar er weer bij te zijn bij het altijd gezellige Neven & Nichten weekend.

Ik vertrek thuis zo rond 12.30 uur richting het vliegveld. 1 uur en 15 minuten later ben ik bij Dalen parkering. Deze parkeerplek had ik thuis al gereserveerd. Het werkt heel makkelijk. Je parkeert je auto, onthoudt de kilometerstand, je meld je bij het loket, je betaalt en geef de laatste 3 cijfers door van de kilometerstand en in welke rij je geparkeerd staat. Je levert je sleutels in en stapt in het busje wat je naar de vertrekhal brengt. De goedkoopste en makkelijkste manier hier om te parkeren.

Mooi op tijd kom ik op het vliegveld aan. Al snel blijkt dat we een half uur vertraging hebben, pfff dat is altijd balen want ik wil om 19.02 uur de trein halen. Uiteindelijk vertrekken we ruim 40 minuten later dan gepland. Eenmaal op Schiphol heb ik 12 minuten om bij de trein 🚅 te komen. God weet hoe ver ik moet lopen dus ik besluit te gaan rennen. Met het zweet op de kop 🥵kom ik om 19.01 uur aan op het perron waar de trein staat te wachten. Gelukkig…..ik heb het gered.

De treinreis verloopt verder heel voorspoedig en ik kom om 22.00 uur aan op het station in Maastricht. Hendri en Jeroen staan me op te wachten.

We komen net voor 22.20 uur aan bij de groepsaccommodatie. Het wordt een gezellige avond waar we heerlijk weer kunnen bijkletsen.

Op zaterdag komen de laatste nog aan, ook Stefanie en Sander zijn van de partij. Jeroen en ik gaan nog even naar de Lidl voor wat boodschappen en ik koop nog hagelslag, want tja….die is in Noorwegen niet te krijgen. We lunchen gezamenlijk en vertrekken daarna naar Maastricht voor de activiteit. We gaan in groepjes door de stad lopen en het is de bedoeling dat we al wandelend de vragen goed beantwoorden. We eindigen op het terras in het zonnetje. 🌞

We nemen afscheid van Stefanie en Sander en gaan weer terug naar Sint Geertruid. We hebben heerlijk eten van Kippie. Echt een aanrader.

De avond staat in het teken van oude spelshows die helemaal verzorgd is door Mirjam. Hilarisch was het, we hebben veel gelachen, hard geroepen, nagedacht en heel vaak, o ja… gezegd. Mirjam heeft haar creativiteit weer helemaal kunnen loslaten op deze leuk in elkaar gezette avond. Ze had o.a. een echt lopende band gemaakt zoals bij 1 van de 8, een caviabak met echt lopende cavia’s zoals bij de Weekendquiz. Complimenten.

De zondagochtend werden we al om 10.30 uur verwacht bij de grotten van Kanne. We kregen een rondleiding en mochten zelf ook nog wat van de mergelsteen maken. Heel interessante rondleiding door een zeer bevlogen gids.

Toen was het voor mij alweer tijd om naar het station te vertrekken. Ons Mia, Hannie en Gerard brachten mij naar het station waar ik om 13.30 uur weer op de trein stapte. Ook deze treinreis verliep heel goed. Ook weer mooi op tijd op Schiphol en deze keer vertrok het vliegtuig ✈️wel op tijd. Om 21.45 uur was ik weer thuis. Heel moe maar het was het zeker waard.

Getagd: / / / /

2 gedachten over “Neven & Nichten Wijnen weekend 🐖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.