Camper ophalen 🚐

1 april hadden we afgesproken dat we de camper weer op zouden halen. Het heeft nog gesneeuwd en de laatste keer dat we daar waren was de oprit er naar toe nog spekglad. Op hoop van zegen komen we daar weg.

We komen daar om 10 uur aan en de oprit ziet er redelijk uit. We moeten eerst nog de banden wisselen en de accu er weer in zetten. Deze was leeg en hebben we een paar weken geleden opgehaald om op te laden. Bert is druk met de piggdekks, lees: spijkerbanden en ik loop daar een beetje verloren rond. Het is daar zo koud 🥶dat ik af en toe in de zon 🌞ga staan om op te warmen.

Om 12 uur waren we klaar om te vertrekken. De spijkerbanden doen zijn werk en Bert reed zo naar boven. Gelukkig, weer een zorg minder. Nu kunnen we de camper klaar maken zodat we met Pasen weer weg kunnen. 😀

Getagd: / / /

Een gedachte over “Camper ophalen 🚐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.