Bezoek uit Nederland 🧀

Het weer in Noorwegen kan heel onvoorspelbaar zijn in Noorwegen. De laatste sneeuw is “net” verdwenen of het zal 24 april weer gaan sneeuwen. Er valt zo’n 30 tot 40 cm. Gelukkig is het hele natte sneeuw en is dan ook na een paar dagen weer verdwenen. Ik vind sneeuw heel leuk maar niet meer in april 😉. Ik heb vanaf 1 februari bijna elke dag een foto gemaakt, geprobeerd om dit vanaf hetzelfde standpunt te doen.

Op vrijdag 28 april komen Joey en Erna voor een lang weekend. Kei gezellig. Ik ga ze ophalen op het vliegveld zo rond 15 uur. Bert is helaas werken en komt deze avond ook niet thuis. Ik heb in de ochtend al Moussaka gemaakt zodat ik dit alleen nog maar hoef op te warmen. Zoals bijna elk bezoek hebben ze kaas meegebracht, maar liefst 4 stukken. Heerlijk 🧀🧀🧀🧀.

Zaterdag gaan we naar de winkel, maken ze kennis met Elin, wandelen we door het dorp en kletsen veel, we proberen ook nog op de Odnesberg te komen maar door de sneeuw van de laatste dagen is dit niet mogelijk. Jammer. We sluiten de dag af bij Peppes Pizza in Gjøvik en thuis nog met een spelletje 30 Seconds en heel veel lachen.

Zondag gaan we met zijn vieren naar het Kistefos museum. Ook Bert is hier nog nooit geweest. We vermaken ons prima, zeker ook omdat het weer ons goed gezind is.

We sluiten de dag af met heerlijke noedels gemaakt door Joey en Erna. Wat een verwennerij, zeker als je zelf niet hoeft te koken. De volgende dag is het alweer voorbij. We brengen samen ze naar het vliegveld en kijken terug op een heerlijk weekend, veel gelachen en veel gekletst. We zijn weer helemaal bij met wat er in Nederland gebeurd is. 👍

Getagd: / / / /

Een gedachte over “Bezoek uit Nederland 🧀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.