Het trappengat pimpen 🖼️

Omdat ik in het Neven & Nichten weekend die foto had gewonnen kwam ik op het idee om allerlei foto’s op te hangen in het trappengat. Dus op naar de kringloopwinkel om allemaal verschillende lijstjes te scoren. Hier in het verzorgingshuis is een kringloopwinkel die een paar uurtjes per week open is, we scoorde daar meteen 11 lijstjes in verschillende kleuren en formaten. Een hele zaterdag bezig geweest om foto’s uit te zoeken en te printen. We hebben zelf ook nog verschillende lijstje met oude foto’s erin. We hebben allerlei foto’s verzameld van familie, vrienden, de camper, de beestenboel en…..van alle mensen die hier op bezoek geweest zijn. Die komen apart te hangen aan de Wall of Visitors 😉.

Op zondag gaan we de lijstjes ophangen, dat is nog een heel gepuzzel maar we vinden het resultaat erg leuk geworden. Het is nog niet af dus als we nog wat lijstje tegen komen dan zal het steeds verder uitbreiden. 😊

Getagd: / / / / /

5 gedachten over “Het trappengat pimpen 🖼️

  1. Goed bezig👍🏻mooi al die foto’s
    Ik krijg nu heel veel updates van steps in Noorwegen die ik al eerder had gezien…rara

  2. Alle updates weer gelezen. Kei leuk hoor. En ik vind nog steeds dat je heel erg leuk schrijft.
    Wat mij betreft elke week een update 🙂

  3. leuk Thea en Bert, wij hebben de wand in de hal ook met foto’s hangen.
    Zijn nog steeds blij met onze vakantie vorig jaar in Noorwegen en vooral de gezellige tijd bij jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.