Dagje Oslo

Vandaag gaan we de toerist uithangen in Noorwegen. We parkeren de auto in een parkeergarage vlakbij DE straat Karl Johans Gate. We wandelen eerst naar de kerstmarkt Jul I Vinterland. Leuke kraampjes met allerlei spullen, van warme wanten tot heerlijke Nederlandse friet.

Ook bekijken we de wisseling van de wacht bij het koninklijk paleis. Een week eerder waren Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima nog hier op staatsbezoek. Het gaat er hier niet zo stijf aan toe dan in Engeland. Nog wel met veel poeha maar de wachters kijken ook gewoon een keer naar een andere kant. Dat zal je in Engeland niet zien.

We bezoeken een koffietentje, een souvenirwinkel en een kroeg. Al met al een geslaagde dag.

Getagd: / / / / /

2 gedachten over “Dagje Oslo

  1. Toch nog een .mooie. dag. Even niet solliciteren. Ik duim voor jullie dat je snel een baan en D nummer krugt👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.