“Nieuwe” auto gekocht

Vorige week woensdag waren we naar een auto wezen kijken. Een proefritje gemaakt en de auto was door ons goedgekeurd. Maar……….. zal dit gaan lukken met alleen een D-nummer en geen BankID. De verkoper zegt dat dit wat meer tijd gaat kosten maar dat het zeker zal gaan lukken. Nou dat hopen we dan maar.

Vandaag moest onze huurauto terug en het zou dan makkelijk zijn als we de nieuwe, voordat we naar het vliegveld rijden, zouden kunnen ophalen. De garage zou er alles aandoen dat dit zou gaan lukken.

En… het is gelukt. We hebben een auto op naam en deze is ook verzekerd. Wegenbelasting betaal je hier niet apart, dat gaat via de verzekering, en je hebt dan natuurlijk nog tolwegen.

We zorgen dat we ruim op tijd bij de garage zijn, dat is maar goed ook want we moeten nog naar het Noorse RDW om ons te identificeren, gelukkig is dat maar een paar minuten rijden.

Als daar alles geregeld is worden de kentekenplaten er pas opgemaakt. Vandaar uit kunnen we naar het vliegveld om onze huurauto terug te brengen.

De nieuwe auto rijdt als een trein, wat een grote bak 😆, laat de winter maar komen. ❄⛄🌡 Bert heeft ook geregeld dat ze er een LED bar op hebben gezet. Kunnen we de elanden goed zien. 🤣

Deze middag hebben we ook een tweedehandse wasdroger op de kop getikt. Wat een genot om weer meteen te kunnen drogen, en het belangrijkste, dat de haren na het wassen en het drogen niet meer aan de kleding of beddengoed zit. Helemaal blij mee. 👌

Voorlopig hebben we genoeg geld uitgegeven. 😂

Getagd: / / / / /

2 gedachten over ““Nieuwe” auto gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van koekjes.